Sunday 09 Feb 2025

جستجو

شهرستان سربیشه ۱۴۰۳/۰۴/۱۱   مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی: در جنگ فرزند عاشورا و در تحریم فرزند رمضانیم هرگاه به حرف ولایت فقیه گوش دادیم، پیروز شدیم

در جنگ فرزند عاشورا و در تحریم فرزند رمضانیم هرگاه به حرف ولایت فقیه گوش دادیم، پیروز شدیم

حجت الاسلام سالاری در جمع طلایه داران تبلیغ، مسئولین هیئات مذهبی، مداحان، جامعه قرآنی، نهضت پیشرفت بانوان و قرارگاه دختران حاج قاسم شهرستان سربیشه گفت: ما فرزند رمضان، اسلام و مكتب امام حسين (ع) هستيم و هيچگاه ذلت را نمي پذيريم و تسليم خواسته هاي باطل نمي شويم.

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام سالاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در جمع طلایه داران تبلیغ، مسئولین هیئات مذهبی، مداحان، جامعه قرآنی، نهضت پیشرفت بانوان و قرارگاه دختران حاج قاسم شهرستان سربیشه گفت: ما فرزند رمضان، اسلام و مكتب امام حسين (ع) هستيم و هيچگاه ذلت را نمي پذيريم و تسليم خواسته هاي باطل نمي شويم.

حجت الاسلام سالاری مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: هرگاه به حرف ولایت فقیه گوش دادیم، پیروز شده‌ایم ما معتقدیم انقلاب اسلامی الگو گرفته شده از انقلاب حضرت فاطمه زهرا (س) است، امروز هم رهبر معظم انقلاب می‌فرماید به آمریکا و اروپا اعتماد نکنید، اگر حرف‌شنوی داشته باشیم پیروز خواهیم شد و اگر حرف گوش نکنیم ذلیل می‌شویم. در این سال‌ها که رهبری مدام شعارهایی حول اقتصاد مقاومتی انتخاب کردند، اگر مسئولان برای تحقق شعار ایشان عزم خود را جزم می‌کردند، قطعاً مشکلات راحت‌تر حل می‌شد. حرکت جهادی دیگر محوری است که باید در کشور مورد توجه باشد. حرکت جهادی یعنی در کار کم نگذاریم، امروز تمام مشکلات ما به خاطر کم کاری برخی افراد است.

حجت الاسلام سالاری گفت: باید در نظر داشت کسانی که مسئول برپایی هیأت هستند برای ارزش‌های نظام دفاع کنند و این خروجی یک هیأت است. باید مراقب بود و با دستورات اسلام برای عزاداری آشنا شویم چرا که اگر مراقبت نکنید آسیب می‌بیند و هیأت‌ها رنگ خدایی را از دست می‌دهد.

وی افزود: باید مراقب بود اشتباه در روند برنامه پیش نیاید؛ داشتن انگیزه و مراقبت از آفت‌ها و جلوگیری از انحرافات و خرافات مهم‌ترین خروجی کار یک هیأت است. باید در نظر داشت کسانی که مسئول برپایی هیأت هستند برای ارزش‌های نظام دفاع کنند و این خروجی یک هیأت است. و انسان از نشستن پای روضه‌ها ساخته می‌شود که اگر این انسان درست شود کشور هم درست می‌شود. وی اظهار کرد: ما باید افتخار کنیم در این میدان قدم گذاشته‌ایم که اگر یک نفر را در راه درست هدایت کردید و حسینی شد با نیکی‌های او شریک هستید.

حجت الاسلام سالاری تصریح کرد: اگر در یک سخنرانی کسی از صحبت‌های سخنران ترسید احساس یاس و ناامیدی کرد و به عقب برگشت در این برگشت نیز شریک هستید؛ اگر همیشه مردم را به رحمت الهی فرا خواندید نیز اشتباه است، در هیأت باید روحانی و مداح اسلام‌شناس باشند برای رفع شبهاتی که در ذهن مردم ایجاد می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی با بیان اینکه برخی افراد از روی عمد کارهایی را در برنامه‌های هیات به وجود می‌آورند که از اهداف دشمن است، افزود: دشمنان متوجه شده‌اند که قدرت مذهب شیعه در دست مراجع و روحانیت است و امکان پیروزی بر آن بسیار سخت است و همچنین به این نتیجه رسیده‌اند که شیعه را نمی‌توان از عزاداری دور کرد اما بعضی از مراسمات هیأت‌ها را به سمتی بردند که از ارزش بیفتد.

حجت الاسلام سالاری در جمع طلایه داران تبلیغ، مسئولین هیئات مذهبی، مداحان، جامعه قرآنی، نهضت پیشرفت بانوان، قرارگاه دختران حاج قاسم گفت: در انتخابات پیش رو برای حفظ آبروی نظام و انقلاب و حفظ اقتدار کشور باید مشارکت حداکثری داشته باشیم. وی با بیان اینکه منکر مشکلات موجود نیستیم، گفت: در شرایط کنونی همه ما مکلف به حضور پر شور و با بصیرت در انتخابات هستیم، تا مانع از توطئه‌های دشمن در شایعه پراکنی بشویم.

وی  اضافه کرد: دشمنان کاری کردند، که مردم احساس کنند هیچ نیازی به ولی خدا ندارند و امروز دشمنان ما همان رویه را در پیش گرفته‌اند تا مردم را به بی تفاوتی و بی توجهی به مسائل نظام مبتلا کنند. وی گفت: وقتی این احساس در مردم ایجاد شود همه چیز از جمله دین را رها می‌کنند و ما نباید بگذاریم که این احساس در مردم ایجاد شود.

در ادامه مهندس لکزایی فرماندار شهرستان سربیشه ضمن تاکید بر دعوت تک تک افراد از همدیگر جهت حضور در پای صندوق‌های رای اظهار داشت: از مبلغین خواهر و برادر و روحانیون و تمامی افراد تاثیرگذار در سطح جامعه انتظار است که خدمات نظام و دولت را برای مردم بازگو و تبیین کنند که این مهم تاثیر بسزایی در حضور حداکثری مردم در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری دارد.

 لکزائی خاطرنشان کرد: ملت بصیر ایران در ۱۵ تیرماه با حضور حداکثری و انتخاب اصلح سبب اعتلای نظام و انقلاب شوند.


در جنگ فرزند عاشورا و در تحریم فرزند رمضانیم هرگاه به حرف ولایت فقیه گوش دادیم، پیروز شدیم در جنگ فرزند عاشورا و در تحریم فرزند رمضانیم هرگاه به حرف ولایت فقیه گوش دادیم، پیروز شدیم در جنگ فرزند عاشورا و در تحریم فرزند رمضانیم هرگاه به حرف ولایت فقیه گوش دادیم، پیروز شدیم

بازگشت
اداره تبلیغات اسلامی سربیشه
بازدید : 123 بار